Οι Μοτολέσχες στηρίζουν τον Ανδρέα Ψυχογυιό κάνοντας πάρτυ στη Θάλασσα 12-7-2015

Οι Μοτολέσχες στηρίζουν τον Ανδρέα Ψυχογυιό κάνοντας πάρτυ στη Θάλασσα 12-7-2015

Ενα τρελό μονοήμερο στον ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ beach bar Xαλκίδας με το VARADERO CLUB HELLAS, BMW Riders Club of Greece, TDM Hellas, V-STROM Hellas Club, VARADEROMANIA, ΛΕΜΣ, ΜΟΤΟ REMALIA, AFRICA TWINS, ΑΝΑΚΤIΣΜΕΝΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , Α.Μ.Λ.Ε.Χ. (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας), FAST BIKERS HELLAS και CB400SF την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015.
Θα βρεθούμε πολλοί μοτοσυκλετιστές μαζί για να στηρίξουμε τον ΑΝΔΡΕΑ ΨΥΧΟΓΥΪΟ που αγώνίζεται για δεύτερη φορά στο ISLE of MAN και να ανταλλάξουμε τις σκέψεις, απόψεις και εμπειρίες μας……αλλά και τη τρέλα μας….να περάσουμε καλά.
Πάρτυ, χορός, μουσική, φαγητό, αμμουδιά και βουτιές στη θάλασσα!!!
Ανάβουμε τις μηχανές μας και…….βροοοουυυυμμμμ……..φύγαμε.

O ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΥΧΟΓΥΪΟΣ θα παραβρίσκεται μαζί μας παρουσιάζωντας την μηχανή με την οποία θα αγωνιστεί στη διοργάνωση ISLE OF MAN MANX GP.
Είναι ο άνθρωπος που σήκωσε για πρώτη φορά την Ελληνική σημαία στο ISLE of MAN και θα το κάνει και για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Δωροθέτες θα μας δώσουν δώρα τα οποία θα κληρωθούν προς ενίσχυση της προσπάθειας του Ανδρέα στο Isle of Man.
Κάθε μοτοσυκλετιστική λέσχη που θα παραβρίσκεται στην εκδήλωση θα συμμετέχει ταυτόχρονα και στον αγώνα του Isle of Man με το Logo της πάνω στη μηχανή του Ανδρέα.

9:00 π.μ – Συνάντηση στα McDonalds της Εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης μετά τα πρώτα διόδια
9:30 π.μ (Αυστηρά) – Αναχώρηση για τον προορισμό μας.

Μόλις 10 χλμ από Χαλκίδα και 60 χλμ από Αθήνα, βρίσκεται η υπέροχη παραλία της Δροσιάς, ή παραλία Αλυκές ή Ιππόκαμπος όπως την ξέρουν αρκετοί από το όνομα του πρώτου beach bar που άνοιξε στην περιοχή. Η παραλία θυμίζει τροπικό νησί. Είναι αμμουδερή παραλία με πανέμορφη θέα, καθαρή θάλασσα. Κατάλληλη και για μικρά παιδάκια (ΣΑΝ ΕΜΑΣ), αφού είναι ρηχή και μπορούν να παίξουν αλλά και να κάνουν τις βουτιές τους άφοβα (Οποιος-α δεν μπορεί….διαθέτουμε και μπρατσάκια).

Ωρα Επιστροφής – Ελεύθερη γαι τον καθένα
Ο μοτοσυκλετιστικός εξοπλισμός (κράνος – μπουφάν – γάντια) είναι απαραίτητος.

Δωροθέτες που στηρίζουν την εκδήλωση : ΒΑΣΣΑΛΟΣ ΜΟΤΟ ΑCCESORIES στο Παλαιό Φάληρο, MUSIC POWER στην Αγία Βαρβάρα, ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΗΣ (Εlectromed) στις Αχαρνές, MOTOFOX στο Χαϊδάρι, SEXSHOPMANIA στον Κορυδαλλό, VIP EXPERIENCE στον Πειραιά, MOTOPARTS στο Γκάζι, X-MOTO στη Νέα Φιλαδέλφεια, IRON BIKE MOTO PERFORMANCE στο Νέο Κόσμο, Skinride Tattoo Studio στο Αιγάλεω, Cobra Center Ltd στο Ταύρο

© Copyright 2019 Ψυχογυιός Κατάστημα ελαστικών μοτοσυκλέτας by  Dimitris Kaklamanis